EVO KADA I GDE ĆE BITI SAHRANJEN DVOSTRUKI UBICA SA NOVOG BEOGRADA! Prijatelji ne mogu da veruju šta je kocka uradila od čoveka

Goran Đokić čije je telo pronađeno pre nekoliko dana na parkingu u automobilu na Bežanijskoj kosi biće sahranjen na Novom bežanijskom groblju.

Kako smo ranije pisali Đokić je izvršio samoubistvo nekoliko dana nakon što su pronađena tela sestara, Jelisavete (76) i Gordane (78) Đukić, na Bežanijskoj kosi u stanu u kom su živele.Njegovo telo pronađeno je na parkingu na Bežanijskoj kosi u automobilu u kom je pronađen pištolj i oproštajno psimo.

– Goran je odrastao uz brata i oca. Majku je video kada je napunio 18 godina, a pre nekoliko godina izgubio je brata sa kojim je radio rekao je poznanik porodice Đokić.

Kako je naveo Goran će biti sahranjen na Novom Bežanisjkom groblju.

– Sahrana je zakazana sutra u 10.30 sati, znam da neće biti opela, ali ne i ko će prisustvovati sahrani. Žao mi je što se sve ovako desilo. Goran je bio dobar drug i prijatelj do trenutka kada ga je kocka uzela pod svoje. Ostavio je iza sebe dvoje dece i naravno roditelje – kaže naš sagovornik i dodaje da je Goranov otac potpuno van sebe jer je pre nekoliko godina ostao bez jednog sina i sada bez drugog.

Prema njegovim rečima da tragedija bude još veća, sve one koji su voleli Gorana mnogo je pogodilo i to što je pre sebe ubio i dve nedužne žene.

 

 

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn