HOROR U NOVOBEOGRADSKOJ BOLNICI: Trovala svoju ćerku (4) bromazepamima, dete se trzalo, nije moglo da hoda

U periodu od početka 2024. godine do 8. marta, u stanju uračunljivosti, ugrozila telesni integritet člana svoje porodice i to maloletnog deteta, tako što je u Smederevu i u bolničkoj sobi Instituta za zdravstvenu zaštitu majke i deteta „dr Vukan Čupić“ rastvarala u tečnost sedative iz grupe benzodijazepina

Protiv M.R. (40) Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu zbog sumnje da je izvršila krivično delo Nasilje u porodici.

„U periodu od početka 2024. godine do 8. marta, u stanju uračunljivosti, ugrozila telesni integritet člana svoje porodice i to maloletnog deteta, tako što je u Smederevu i u bolničkoj sobi Instituta za zdravstvenu zaštitu majke i deteta „dr Vukan Čupić“ rastvarala u tečnost sedative iz grupe benzodijazepina, koji imaju adiktivno dejstvo, te ih je davala maloletnoj oštećenoj da pije, a bez propisane terapije, pri tom ne mareći za posledice po zdravlje maloletne oštećene.

Ovakvo ponašanje okrivljene, uzrokovalo je teško narušenje zdravlja maloletne oštećene, koje se manifestovalo u vidu kliničkih poremećaja nestabilnosti pri hodu, trzaja ruke, celog tela i pojačanog lučenja pljuvačke“, saopštilo je Treće OJT.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu predložilo je sudu da okrivljenoj produži pritvor u kom se nalazi od 08.03.2024. godine kada je uhapšena, a s obzirom da i dalje postoje razlozi koji su postojali u vreme kada je pritvor i određen.

Krivičnim zakonikom propisano je da će lice koje primenom nasilja, pretnjom da će napasti na život ili telo, drskim ili bezobzirnim ponašanjem ugrožava spokojstvo telesni integritet ili duševno stanje maloletnog člana svoje porodice biti kažnjeno kaznom zatvora od dve do 10 godina.

(Telegraf.rs)

Tagovi

Pročitajte još:

google sites unblocked funny shooter 2 unblocked yohoho paper.io unblocked unblocked games drive mad unblocked unblocked games at the school github.io unblocked unblocked io games
Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn