IMT-ov super klinac spreman za viši nivo: Partija sezone protiv Superligaša

Još jedno blistavo izdanje 16-godišnjek Miloš Lukovića.

Mnogo je već pisano o velikom igračkom napretku 16-godišnjeg Miloša Lukovića, super klinca iz redova novobeogradskog IMT-a. Iako još nema 17 godina mladi napadač tokom cele sezone demonstrira sposobnost da pravi razliku. Bez obzira što se susreće sa znatno iskusnijim i starijim štoperima. Uostalom, Luković je u Prvoj Mozzart Bet Ligi Srbije već postigao šest golova, stigao do drugog mesta najboljih strelaca tog ranga.

Oni koji su sredu popodne proveli una Novom Beogradu posmatrajući meč između IMT-a i kragujevačkog Radničkog u Kupu Srbije, svedočili su još jednoj sjajnoj partiji napadača visokog 184 centimetara.

Pobeda lidera Mozzart Bet Superlige nad kragujevačkim Radničkim nije veliko iznenađenje, s obzirom na igre Traktorista i demonstraciju sile na drugoligaškim terenima. IMT je bio bolji rival, a trijumf tima sa Novog Beograda imao je posebnu aromu. Najviše zbog igre Miloša Lukovića, koji je u najtežem ispitu za IMT odigrao meč sezone.

Uspeo je Luković da potpuno uništi odbranu tima iz Kragujevca u finišu meča. Prvo je asistirao Radojaču, a potom u prepoznatljivom stilu pogodi mrežu rivala. Čisto da oduševi poklonike fudbala i pokaže da je spreman za viši nivo.

Za odlazak je još rano, jer u novembru naredne godine puni 18 godina. A tada rukovodstvo IMT-a biti na slatkim mukama.

 

Tagovi

Pročitajte još:

antalya bayan escort
Free Porn
Free Porn