JKP „GRADSKO STAMBENO“ NASTAVLJA AKCIJU „BEOGRAD BEZ BARIJERA“: Postavljeno 560 rampi

TOKOM akcije „Beograd bez barijera“, koju je od početka 2015. godine započelo JKP „Gradsko stambeno“ postavljeno je više od 560 rampi širom prestonice. Ovaj posao urađen je bez ikakve novčane naknade stanara, a olakšao je pristup zgradama osobama sa invaliditetom.

Rampe nisu od koristi samo osobama sa invaliditetom, već i majkama sa malom decom, kao i starijim sugrađanima koji se otežano kreću.

– Interesovanje stanara je od samog početka akcije ogromno, a stručne službe u najkraćem mogućem roku izlaze na teren – kažu u „Stambenom“. – Tada se ispituje da li na osnovu Pravilnika o tehničkim standardima planiranja, projektovanja i izgradnje objekata postoje objektivni uslovi da se rampa postavi tako da nikoga ne ugrožava, odnosno da bude bezbedna i po propisima.

Ovo gradsko preduzeće dobilo je 2017. Nacionalnu nagradu za društveno odgovorno poslovanje koju dodeljuje Privredna komora Srbije.

– Ovo je bio samo dodatni podsticaj da se projekat nastavi kako bi se pojedincima olakšao život, a zajednici ukazalo na značaj brige o onima koji ne mogu samostalno da funkcionišu – kažu u preduzeću. – Rampe će se i ove godine postavljati, dokle god to vremenski uslovi budu dozvoljavali.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn