Misterija bekstva ubice s Novog Beograda: Šta se ne vidi na snimcima

Luka Ž., vlasnik kafića „Ritual“ na Novom Beogradu, ubijen je prošle nedelje u svom lokalu, a zasad nije poznato kako je napadač uspeo da pobegne iako su ga prijatelji žrtve u jednom trenutku uhvatili. Dosad su u medijima objavljena dva video-snimka zločina, ali nijedan od njih ne objašnjava na koji je način ubica, ipak, uspeo da se izmigolji.

Ubistvo vlasnika „Rituala“ šokiralo je Beograđane prošlog četvrtka. Nepoznati napadač ušao je u pomenuti lokal i ispalio nekoliko smrtonosnih hitaca u vlasnika poznatog novobeogradskog kafića, koji je ubrzo podlegao teškim ranama.

Motivi stravičnog zločina i dalje su nepoznati javnosti, a policija traga za napadačem.

Dosad su se u javnosti pojavila dva video-snimka na kojima se vidi kako je Luka Ž. ubijen.

Najpre se na društvenim mrežama pojavio snimak na kome se vidi muškarac u radničkom kombinezonu sa maskom i kačketom na licu kako ulazi u kafić a potom ispaljuje pet, šest hitaca u pravcu stola gde je sedeo Luka Ž. sa prijateljima.

Zatim je jedan od muškaraca uhvatio ubicu, kome je spala maska, a u guranju se uključio još jedan muškarac. Vidi se kako ubica uspeva nekako da pobegne iz lokala, dok mu je jedan od muškaraca na leđima.

Kamera gleda na ulaz

Drugi snimak otkriva nove detalje zločina. Reč je o kameri ispred lokala na kojoj se vidi kako ubicu kod vrata sustižu prijatelji žrtve, obaraju ga na zemlju i pokušavaju da ga savladaju. U međuvremenu, dok napadač leži na zemlji, prijatelji žrtve ga drže i udaraju nekim predmetom.

Ipak, nije poznato kako je osumnjičeni ubica uspeo da se u jednom momentu izmigolji trojici muškaraca i nekako pobegne. Pretpostavlja se da bi možda snimak sa još neke kamere mogao da otkrije kako je napadač uspeo da utekne. Takođe, nije isključeno ni da bi duža verzija drugog snimka, sa kamere koja gleda na ulaz u objekat, dala bolji odgovor na to pitanje.

S obzirom da je reč o kafiću koji je, po svemu sudeći, prekriven kamerama, zasad nije poznato i da li bi neki video snimak mogao da ukažu na identitet počinioca gnusnog zločina.

Pretpostavlja se da je policija prikupila sve dokaze, ali i snimke sa kamera, kako „Rituala“ tako i objekata u blizini, a koji bi mogli da otkriju identitet izvršioca.

Nova

Tagovi

Pročitajte još:

antalya bayan escort
Free Porn
Free Porn