MLADIĆ (24) POVREĐEN U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI NA NOVOM BEOGRADU: Hitno prebačen u bolnicu u Zemunu!

Nesreća se dogodila sinoć u 22.34 časova u Ulici Jurija Gagarina.

Dve saobraćajne nezgode su se tokom protekle noći dogodile u Beogradu. Kako je Hitna pomoć saopštila, jedna osoba je povređena i prevezena u bolnicu, a jedna je zbrinuta na licu mesta.

U Kliničko-bolnički centar Zemun je prevezen muškarac starosti oko 24 godine, koji je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Ulici Jurija Gagarina 27 g na Novom Beogradu u 22.34 časova.

Hitna služba je do 06.00 časova ujutru imala ukupno 85 intervencija, od čega 12 na javnom mestu.

Kada je reč o prevozu kovid pacijenata, ta služba je sa kućne adrese do Infektivne klinike prevezla troje pacijenata, dok je interkliničkih prevoza bilo ukupno 14.

(MONDO)

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn