Novi Beograd je osvojio Kup Beograda za 11- godišnjake

Vaterpolisti Novog Beograda osvojili su Kup Beograda za 2010. i mladje. Finalni turnir odigran je na bazenu u Obrenovcu. Srebro je pripalo Partizanu, treće mesto osvojio je TENT. Kup Beograda za 11- godišnjake je istorijska pobeda za VK Novi Beograd jer je ovo i prvi pobednički trofej novobeogradskog kluba.

Novi Beograd je do pobede došao nanizavši šest ubedljivih pobeda. U poslednjem kolu Partizan i Novi Beograd borili su se za pobednički pehar. Novobeogradjani su dominirali i odneli ubedljivu pobedu rezultatom 23:7.

Konačan plasman:
1. Novi Beograd 9
2. Partizan 5
3. TENT 4
4. ŽVK Crvena zvezda bez bodova

Izvor: VK Novi Beograd facebook

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn