Sremska Mitrovica: Mali humanitarci sakupili pomoć za decu u Svratištu na Novom Beogradu

SREMSKA MITROVICA – 

Učenici Osnovne škole „Boško Palkovljević Pinki“ u Sremskoj Mitrovici sakupili su humanitarnu pomoć za decu u Svratištu na Novom Beogradu. U saradnji nastavnika i dece ova humana akcija u školi sprovodi se godinama.

Mali humanitarci sakupili su odeću, obuću i po koju igračku kako bi svojim drugarima i Svratištu na Novom Beogradu obezbedili uslove da što lakše prebrode zimu i dočekaju praznike.

Veliku pomoć imaju od Kazneno popravnog Zavoda u Sremskoj Mitrovici koji dobrom voljom sakupljenu pomoć prevoze tamo gde je potrebna.

Ova škola poznata je po sličnim humanitarnim akcijama koje sprovodi godinama, a ova akcija sprovodi se treći put za godinu i po dana. U akciji učestvuju učenici od prvog do osmog razreda.

Svratište za decu trenutno podržava skoro 400 dece uzrasta od 5 do 15 godina koji žive u situaciji ekstremnog siromaštva na ulicama Beograda. Iz škole poručuju da sa ovom praksom neće prestati, te da u planu imaju još mnogo akcija, a da ovakvim primerom deca uče da postanu bolji ljudi.

Izvor/Foto: RTV/Svratiste facebook

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn