U toku je velika akcija prskanja komaraca na Novom Beogradu

U toku je velika akcija prskanja komaraca.

Od 18 časova do ponoći ekipe „Gradske čistoće“ vršiće akciju suzbijanja odraslih jedinki komaraca.

Tretman će izvoditi na sledećim lokacijama: blokovi 44, 45, 70, 70A, 71,72, Retenzija, Belvil, Staro sajmište, park Ušće do hotela Jugoslavija, uz napomenu da će se tretman sprovesti ukoliko vremenski uslovi budu dozvolili.

Preparati koje ekipe JKP-a „Gradska čistoća“ koriste za tretman suzbijanja komaraca registrovani su od strane Ministarstva za zaštitu životne sredine i upisani u Privremenu listu biocidnih proizvoda, te građani nemaju razloga za strah.

Ekipe ovog preduzeća nastaviće da sprovode akcije suzbijanja komaraca i u narednim danima, ukoliko to dozvole vremenske prilike.

Javno komunalno preduzeće „Gradska čistoća“ apeluje na sugrađane da ekipama koje izvode tretmane suzbijanja komaraca omoguće nesmetan rad, a na pčelare da preduzmu potrebne mere kako bi zaštitili pčele tokom sprovođenja akcija na lokacijama gde se obavlja suzbijanje komaraca.

Ukoliko građani primete povećanu brojnost komaraca na određenom lokalitetu, o tome mogu da obaveste Servisni centar Grada Beograda na broj telefona 11-0-11 radnim danima od 7 do 22 časa, i subotom od 8 do 14 časova, navodi se u saopštenju ovog komunalnog preduzeća.

 

(Telegraf.rs)

Tagovi

Pročitajte još:

antalya bayan escort
Free Porn
Free Porn