UDRUŽILE SNAGE! Dve folkerke pružale seksualne usluge u stanu na Novom Beogradu!

Elitna prostitucija na estradi postala je tema broj jedan u beogradskoj čaršiji. Nakon što je Kurir otkrio da je jedna pevačica počela da se prostituiše, došli smo do novih saznanja. Dve muzičke zvezde koje su svakodnevno prisutne u medijima radile su kao kraljice noći u tandemu. Folkerke su 2015. skoro devet meseci iznajmljivale stan na Novom Beogradu u kom su pružale svoje usluge klijentima.

Uhvaćene na delu. Ponekad su radile zajedno, a češće svaka za sebe. U tom periodu su bile nerazdvojne, a jedan mediji ih je čak i uslikao zajedno nakon što su klijentima pružale usluge. Kao bomba je te godine odjeknula vest da estradne zvezde izlaze iz zgrade u kojoj se nalazio njihov iznajmljeni stan, a naslov koji je privukao pažnju javnosti je glasio „Folkerke bile na poslovnom sastanku“. Svima je bilo jasno o čemu se zapravo radi, a fotografije se i dan-danas čuvaju u arhivi. Na njima se jasno vidi kako u po bela dana na visokim potpeticama i u ultrakratkim odevnim kombinacijama izlaze iz stambene zgrade. S obzirom na to da imaju porodice i da su shvatile da su ih novinari raskrinkali, otkazale su taj stan.

Trudile su se da maksimalno budu posvećene svom primarnom poslu, odnosno pevanju, pa su radile i ispod cene samo da bruka ne bi pukla i da se njihova imena ne bi javno objavila u novinama. Prema našim saznanjima, ni jedna ni druga nisu imale makroa, već su klijente pronalazile na tezgama, ali i putem društvenih mreža.

Povukle se u ilegalu Kontakt sa zainteresovanim mušterijama su uspostavljale putem svojih pravih profila da bi se prebacile na lažne, gde su ugovarale seks kombinacije. Interesantno je i to da su njih dve u medijima komentarisale razne afere i snebivale se kada im novinari postave pitanja o prostituciji, jer su bile svesne da i one prodaju svoje telo za pare. Jedna od njih se u međuvremenu i razvela i našla dobrostojećeg mlađeg dečka koji ju je finansirao dve godine. Ali i tu je tikva pukla zbog ljubomore. Sada, sedam godina kasnije, njih dve izigravaju dve velike gospođe u muzičkom svetu.

Podsetimo, Kurir je prethodna dva dana objavio saznanja o tome da jedna od najpopularnijih folk pevačica već neko vreme pruža seksualne usluge bogatim i moćnim ljudima, uglavnom po inostranstvu, za šta dobija pozamašne svote. Nezvanično, u pitanju je suma od hiljadu evra po klijentu, a njeno ime i fotografije nalaze se u katalogu jednog makroa koji ima široku poslovnu mrežu na više kontinenata. Pevačica se na ovaj korak odlučila zbog toga što je navikla da živi na visokoj nozi, a tezgi ima sve manje zbog pandemije virusa korona i samim tim joj fali novca. Njen prijatelj, koji je inače makro, pomogao joj je u pronalaženju dobrostojećih klijenata. Jedan od klijenata bio joj je i poznati košarkaš sa ovih prostora, inače bivša NBA zvezda, koji je snimio seks s folkerkom i pokazivao ga drugarima.

kurir

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn