TENERIFE VLADA NOVIM BEOGRADOM! Spektakl na finalnom danu NBGD Kupa: Drama, produžeci, pune tribine, bakljada… I HUMANA misija!

Spektakularnim finalnim danom u novobeogradskom bloku 61 završen je NBGD Kup, turnir koji je ove godine pomerio sve granice.

Trofej je otišao u ruke ekipi Tenerife za koju su igrala brojna poznata lica sa fudbala i futsala. Ovaj tim je u finalu savladao ekipu iz Smedereva, Čivijaš, dok je treće mesto otišlo u ruke „Rolling Eyewear-u“ za koji su igrali futsaleri i fudbaleri koji inače nastupaju pod imenom Sensei.

Foto: nbgdkup

U finalnom danu videli smo pravi spektakl – oba polufinalna meča otišla su u produžetke, a jedan je stigao i do penala. Publika je napunila tribine i mogla je da uživa u zaista atomskom futsalu, a zanimljivo je napomenuti da je u finalnom meču, gledajući oba tima, učestvovalo čak sedam igrača KMF Partenon iz Smederevske Palanke.

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Pored odličnog futsala, organizatori su priredili i bakljadu koja će se pamtiti i prepričavati, ali je turnir imao i humanu misiju.

Organizatori su, uz fondaciju Tamara Misurlić, raznim akcijama prikupljali pomoć za porodicu Anđelković koja živi u veoma teškim uslovima.

Pored kutija sa novcem u koju su svi prisutni mogli da ubace novac, pokrenute su i akcije dobrovoljnog davanja odeće, obuće i hrane, kao i aukcija dresova kojoj su se priključili i poznati fudbaleri poptu prvotimca Partizana Nikole Antića.

Zaista, organizatori NBGD Kupa pomerili su granice i nema dileme da svi sa nestrpljenjem čekaju sledeću godinu i novo izdanje ovog spektakla koje će, sasvim sigurno, biti još kvalitetnije.

Tagovi

Pročitajte još: