VATERPOLISTI NOVOG BEOGRADA SUTRA PUTUJU U ZAGREB: Počinje drugi ovosezonski turnir Premijer regionalne lige

aterpolisti Novog Beograda u četvrtak putuju u Zagreb gde ih od 25. do 27. novembra očekuje učešće na drugom ovosezonskom turniru Premijer regionalne lige. Rivali Novobeograđanima biće ekipe Solarisa, splitskog Jadrana i Mornara.

Aktuelni srpski i regionalni šampion u prva dva kola upisao je pobede protiv Šapca i zagrebačke Mladost, a trener Živko Gocić pred put u Hrvatsku ne krije da su ambicije najveće moguće.

„Bez želje da bilo koga potcenimo moramo biti realni i reći da smo u utakmicama sa Solarisom i Mornarom veliki favoriti. Te utakmice bi trebalo da rešimo u svoju korist na rutinski način“, rekao je Gocić na konferencije za medije u uvodnom izlaganju.

Gocić je uveren da je njegov tim kvalitetniji od Splićana, ali da će to morati da dokaže i u bazenu:

„Respektujemo sva tri protivnika, a posebno Jadran iz Splita koji u svojim redovima ima dobar deo hrvatske reprezentacije koja je na minulom Evropskom prvenstvu osvojila zlato. Spremamo se ponajviše za tu utakmicu, koja je na programu u subotu uveče i potrudićemo se da pružimo trenutni maksimum. Ukoliko bude tako, mislim da imamo pravo da se nadamo povoljnom rezultatu. Ponavljam, biće jako teško i zato je neophodno da budemo maksimalno motivisani i agresivni od početka do kraja. Jadran je jedan od favorita za osvajanje regionalne lige i iz tog razloga će taj duel biti jako važan“, konstatovao je Gocić. Prvi meč na turniru u Zagrebu Novobeograđani igraju protv Solarisa u petak sa početkom u 20 časova. Prvotimac Novog Beograda Strahinja Rašović ne krije da je optimist:

„Nemamo taj luksuz da dozvolimo sebi da bilo kog rivala potcenimo ili shvatimo olako. Ove sezone već smo osetili jedan poraz i mislim da nam je taj jedan neuspeh i više nego dovoljan da maksimalno idemo u svaku utakmicu. Moramo da odigramo svaki meč najbolje što možemo, kako bismo bili sve bolji i podizali formu i kvalitet naše igre. Kao i prošle godine, to ne krijemo ni sada, ne bežimo od uloge favorita. Naše ambicije su šampionske i želimo da budemo najbolji. Verujem u moju ekipu, u naš rad i nadam se da ćemo u Zagrebu ostvariti sve tri pobede“, zaključio je Rašović.

Tagovi

Pročitajte još:

antalya bayan escort
Free Porn
Free Porn