(FOTO) EVROPSKO PRVENSTVO U MMA: Počela žetva medalja srpskih boraca u Hali sportova na Novom Beogradu

Do sada smo uzeli četiri odličja, a imamo priliku za još nekoliko

Hala “Ranko Žeravica” (Hala sportova) na Novom Beogradu ovih dana je poprište Evropskog prvenstva u MMA. Srbija je domaćin najboljim borcima na Starom kontinentu, a naši reprezentativci u mlađimkategorijama su među tim najboljima već uzeli četiri medalje. Sada slede seniori i šansa za još nekoliko odličja.

Zlatni klinac Mateja Dakserović nije krio oduševljenje posle mečeva.

FOTO: MMA SAVEZ SRBIJE

– Nisam želeo da dozvolim da se borbe završe sudijskim odlukama. Obećao sam zlatnu medalju i drago mi je što sam to ispunio. Sledeća stepenica je osvajanje Svetskog prvenstva – samuveren je Mateja.

Sa zlatom oko vrata šepuri se i Nemanja Blagojević:

– I dalje ima mesta za napredak, ali zadovoljan sam postignutim. Bio sam kompletan u svim segmentima i osećao sam se dobro. Idemo dalje!

FOTO: MMA SAVEZ SRBIJE

Logično, Nikola Vasiljević, selektor reprezentacije za mlađe uzraste, nije krio zadovoljstvo i ponos zbog izvanrednih rezultata.

– Ovo je bio fantastičan nastup naših boraca. Momci su se borili hrabro i pokazali izuzetnu veštinu. Četiri medalje u mlađoj konkurenciji su ogroman uspeh. Sada očekujemo borbe za još osam medalja reprezentativaca koji će biti predvođeni selektorom za starije uzraste Savom Lazićem – izjavio je Vasiljević.

Sve mečeve EP, ukoliko niste u mogućnosti da ispratite uživo u hali,nmožete pogledati na kanalu TV Arena Fight.

Tagovi

Pročitajte još: