Vaterpolisti Novog Beograda započeli pripreme

Vaterpolisti Novog Beograda u kompletnom sastavu su počeli pripreme za novu sezonu.

Dvostruki šampioni Srbije i dvostruki vicešampioni Evrope su prilično izmenili sastav. Otišli su: golmani Žoao Pedro i Filipović, braća Viktor i Strahinja Rašović, Šušiašvili, Vlahović i Mandić, dok su stigli: Filipović, Đuk, Dobožanov, De Mikelis, Lukić i Radulović. Ostali su iz prošlogodišnjeg sastava: Jakšić, Pijetlović, Vlahopulos, Skumpakis, Granados, Drašović, Vučinić, Martinović, Ćetković i Perković. Novi Beograd će igrati na domaćoj sceni, zatim Regionalnoj ligi i Ligi šampiona. Očigledno je da ovaj tim može da odgovori adekvatni svim izazovima.

“Počinjemo sezonu sa najvećim ambicijama, imamo iskusan i kvalitetan sastav koji može da se bori za trofeje na svim frontovim” rekao je direktor kluba Slobodan Soro.

Ekipa će na pripremama u Nišu biti od 23. avgusta. Jasno je da novi sastav treba da se priprema na miru, izvan Beograda.

“Provera će biti uskoro na tradicionalnom turniru „Vlaho Bata Orlić“ od 8. do 10. septembra. Učesnici su pored nas, Partizan, Šabac, Špandau, Jadran Herceg Novi i Mladost.

Tagovi

Pročitajte još: