Posadi drvo na Novom Beogradu preko aplikacije “Moje drvo”

Grad Beograd je omogućio građanima i zainteresovanim kompanijama da aktivno učestvuju u procesu ozelenjavanja grada putem aplikacije „Moje drvo”, saopšteno je iz Sekretarijata za zaštitu životne sredine.

Aplikacija omogućava aktivnu saradnju građana, kompanija i lokalnih vlasti u cilju ozelenjavanja odabranih gradskih površina i pruža mogućnost korisniku da izračuna koliko tokom redovnih dnevnih i poslovnih aktivnosti proizvodi ugljen dioksida, a zatim predlaže broj stabala koje treba zasaditi kako bi se kompenzovao negativan uticaj.

Grad Beograd i Sekretarijat za zaštitu životne sredine su kao ključni faktor u realizaciji aktivnosti jedne moderne uprave, prepoznali primenu modernih informacionih i telekomunikacionih tehnologija.

Putem Aplikacije građani su u mogućnosti da prijave probleme na postojećim lokacijama (javnim zelenim površinama) i predlože nove zelene površine koje bi bile mesto sadnje.

Takođe, korisnici Aplikacije se mogu informisati o budućim volonterskim akcijama pošumljavanja na teritoriji grada Beograda, kao i o pojedincima i kompanijama koje su uključene u društveno odgovorne akcije.

Sekretarijat za zaštitu životne sredine je na sajtu grada Beograda, na stranici Sekretarijata za zaštitu životne sredine, u delu Korisni linkovi objavio postupak za pristupanje aplikaciji Moje drvo.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn