Ekipa Novog Beograda izgubila nakon peteraca!

Radnički – Novi Beograd 7:7
Nakon peteraca 11-10 (1-3) (2-0) (1-3) (3-1)

Ekipa Novog Beograda je u regularnom delu prve utakmice finala prej-ofa protiv ekipe Radničkog odigrala nerešeno rezultatom 7:7 da bi nakon peteraca izgubila rezultatom 11-10.

U prvoj četvrtini golovima Šušiašvilija, Gogova iz peterca i Nikolova iz igrača više ekipa Novog Beograda dolazi do prednosti od 1-3. Za ekipu Radničkog pogodio je Ukropina iz igrača više.

U drugoj četvrtini Krug i Lukić iz peterca poravnali su na 3:3. U trećoj četvrtini Toholj dovodi ekipu Radničkog u prednost iz igrača više na 4:3. Ćuk je izjednačio na 4:4 dok su Gardaševic iz igrača više i Gogov iz peterca doveli ekipu Vladimira Vujasinovića u vodljstvo od 4-6.

U poslednjoj četvrtini Rašović pogadja iz igrača više za 5-6. Bursać povećava na 5-7 takodje sa igračem više. Lukić smanjuje na 6-7 dok je Rašović pogodio za 7:7.

Iz peterca za ekipu Vladimira Vujasinovića šutirali su Gogov, Filipović i Šušiašvili koji su bili precizni dok je rezervni golman Radničkog, Todorovski, zaustavio šuteve Gardaševića i Ćuka.

Već u subotu igraće se druga utakmica finalne serije prvenstva Srbije, ovaj put domaćin je Novi Beograd na bazenu “ 11 April“ sa početkom u 20:30h uz direktan prenos na RTS 2.

Izvor: VK Novi Beograd facebook

Tagovi

Pročitajte još: