Ekipa Novog Beograda izgubila nakon peteraca!

Radnički – Novi Beograd 7:7
Nakon peteraca 11-10 (1-3) (2-0) (1-3) (3-1)

Ekipa Novog Beograda je u regularnom delu prve utakmice finala prej-ofa protiv ekipe Radničkog odigrala nerešeno rezultatom 7:7 da bi nakon peteraca izgubila rezultatom 11-10.

U prvoj četvrtini golovima Šušiašvilija, Gogova iz peterca i Nikolova iz igrača više ekipa Novog Beograda dolazi do prednosti od 1-3. Za ekipu Radničkog pogodio je Ukropina iz igrača više.

U drugoj četvrtini Krug i Lukić iz peterca poravnali su na 3:3. U trećoj četvrtini Toholj dovodi ekipu Radničkog u prednost iz igrača više na 4:3. Ćuk je izjednačio na 4:4 dok su Gardaševic iz igrača više i Gogov iz peterca doveli ekipu Vladimira Vujasinovića u vodljstvo od 4-6.

U poslednjoj četvrtini Rašović pogadja iz igrača više za 5-6. Bursać povećava na 5-7 takodje sa igračem više. Lukić smanjuje na 6-7 dok je Rašović pogodio za 7:7.

Iz peterca za ekipu Vladimira Vujasinovića šutirali su Gogov, Filipović i Šušiašvili koji su bili precizni dok je rezervni golman Radničkog, Todorovski, zaustavio šuteve Gardaševića i Ćuka.

Već u subotu igraće se druga utakmica finalne serije prvenstva Srbije, ovaj put domaćin je Novi Beograd na bazenu “ 11 April“ sa početkom u 20:30h uz direktan prenos na RTS 2.

Izvor: VK Novi Beograd facebook

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn