(FOTO) NOVA SPORTSKA OPREMA JE STIGLA: Klub sa Novog Beograda predstavio dres za narednu sezonu – znak prestiža će biti pojaviti se u njemu!

U prestonici će po njemu biti prepoznatljivi.

Foto: FK Brodarac

Fudbalski klub Brodarac iz godine u godinu u svim segmentima grabi ka vrhu srpskog fudbala. Već sada se slobodno može reći da je pitanje trenutka kada će seniorski sastav novobeogradskog sportskog kolektiva stići i do drugog ranga nacionalnog klupskog fudbala, ali ono što ekipu sa Starog sajmišta izdvaja od mnogih drugih, jeste činjenica da se mnogo pažnje poklanja i interakciji sa samim navijačima.

Markering Brodarca, evidentno je radi sjajan posao. Predstavljanje kluba na društvenim mrežama je na nivou najpopularnijih timova države Srbije i na osnovu svega ne čudi podatak da kolektiv sa stadiona podno starog savskog mosta ima sve više pristalica u prestonici.

Dobor je poznata činjenica da se Brodarac već pet sezona u kontinuitetu takmiči u beogradskoj grupi srpskoligaškog karavana. Prethodnu sezonu su okončali na petoj poziciji, a zasigurno su očekivanja u narednoj takmičarskoj godini, iskorak ka samom vrhu tabele.

U tom cilju seniorski pogon kluba se nalazi na bazičnim pripremama na srpskoj planinskoj lepotici, Zlatiboru, a u nedelju 23. jula odmerili su snagu sa članom elitnog ranga fudbala u Saudijskoj Arabiji, ekipom Al-Vehde iz Meke. Saudijci su navedeni susret rešili u svoju korist rezultatom 2:1, ali svakako nezadovoljstva u redovima novobeogradskog kluba, nema.

Istovremeno, klub je obavestio javnost da će u predstojećoj sezoni ekipa nastupati u novoj sportskoj opremi. Promocija dresa obavljena je na zvaničnoj Instagram stranici, a prvi utisci ljubitelja fudbala su fantastični.

Kada je reč o novoj takmičarskoj godini, sezona u okviru Srpske lige Beograd startuje polovinom meseca avgusta, a u narednim danima biće obavljn i žreb nakon kojeg će se znati raspored za sezonu 2023/24.

Tagovi

Pročitajte još: