(FOTO) NOVA SPORTSKA OPREMA JE STIGLA: Klub sa Novog Beograda predstavio dres za narednu sezonu – znak prestiža će biti pojaviti se u njemu!

U prestonici će po njemu biti prepoznatljivi.

Foto: FK Brodarac

Fudbalski klub Brodarac iz godine u godinu u svim segmentima grabi ka vrhu srpskog fudbala. Već sada se slobodno može reći da je pitanje trenutka kada će seniorski sastav novobeogradskog sportskog kolektiva stići i do drugog ranga nacionalnog klupskog fudbala, ali ono što ekipu sa Starog sajmišta izdvaja od mnogih drugih, jeste činjenica da se mnogo pažnje poklanja i interakciji sa samim navijačima.

Markering Brodarca, evidentno je radi sjajan posao. Predstavljanje kluba na društvenim mrežama je na nivou najpopularnijih timova države Srbije i na osnovu svega ne čudi podatak da kolektiv sa stadiona podno starog savskog mosta ima sve više pristalica u prestonici.

Dobor je poznata činjenica da se Brodarac već pet sezona u kontinuitetu takmiči u beogradskoj grupi srpskoligaškog karavana. Prethodnu sezonu su okončali na petoj poziciji, a zasigurno su očekivanja u narednoj takmičarskoj godini, iskorak ka samom vrhu tabele.

U tom cilju seniorski pogon kluba se nalazi na bazičnim pripremama na srpskoj planinskoj lepotici, Zlatiboru, a u nedelju 23. jula odmerili su snagu sa članom elitnog ranga fudbala u Saudijskoj Arabiji, ekipom Al-Vehde iz Meke. Saudijci su navedeni susret rešili u svoju korist rezultatom 2:1, ali svakako nezadovoljstva u redovima novobeogradskog kluba, nema.

Istovremeno, klub je obavestio javnost da će u predstojećoj sezoni ekipa nastupati u novoj sportskoj opremi. Promocija dresa obavljena je na zvaničnoj Instagram stranici, a prvi utisci ljubitelja fudbala su fantastični.

Kada je reč o novoj takmičarskoj godini, sezona u okviru Srpske lige Beograd startuje polovinom meseca avgusta, a u narednim danima biće obavljn i žreb nakon kojeg će se znati raspored za sezonu 2023/24.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn