(FOTO) SPEKTAKL NA NOVOM BEOGRADU: Petarda i baklje na derbiju međuopštinske beogradske lige

Fudbaleri FK Blokovi pobedili su na stadionu Brodarca na Novom Beogradu ekipu Rekreativo 011 sa 5:0 u utakmici drugog kola međuopštinske beogradske lige i postigli drugi trijumf na startu prvenstva.

U uzavreloj atmoferi na terenu, ali i na tribinama, ubedljivo su slavili momci iz novobeogradskih blokova, a njihovi navijači ovu „petardu“ proslavili su paljenjem baklji.

Sportsko fudbalsko udruženje „Blokovi 11070“ su novoformirani tim koji je od sezone 2023/24. započeo premijernu borbu za bodove u okviru najnižeg ranga u prestonickom fudbalu, Meduopštinske lige Beograd, grupa A.

Klub su osnovali momci iz novobeoradskih blokova, entuzijasti i zaljubljenici u fudbal. Krenuli su od najnižeg ranga i tu im se ne završavaju ambicije -kažu navijači Blokova.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn