(FOTO) ZA VIKEND ODRŽAN TURNIR U BASKETU 3X3 NA NOVOM BEOGRADU

Ekipa Užice 3×3 @3x3_uzice je šampion 🥇 OPEN 3×3 NBGD BLOK 70!
Ovog vikenda u subotu 28.10. održan je Open 3×3 NBGD BLOK 70 i stavljena zavesa na turnire na otvorenom!
Već sledećeg vikenda 05.novembra počinje Winter Bg3x3League!

Open 3×3 NBGD BLOK 70 turnir održan je u istoimenom bloku 70/naselju, na Novom Beogradu gde je bilo prijavljeno 12 ekipa u kategoriji PRO SENIORI.
Na turniru su pored domaćih ekipa, učestvovale ekipa iz Crne Gore GrafoMatex, i iz Makedonije Solutionx3, koje su imale priliku da okuse čari basketa iz bloka
Pored takmičarskog dela, turnir je imao i aktivaciju za najmladje sa ciljem edukacije o basketu 3×3, kao i pobudjivanja i jacanje svesti mladih i dece za zdravim životom i bavljenjem sportom, gde je tom prilikom najboljim mališanima, dodeljene košarkaške lopte od strane Potpredsednice Narodne skupštine Sandre Božić i Generalnog direktora TV Arena Sport n.zugic !

U finalu našli su se našli krupanj3x3 i 3x3_uzice, gde je u dramatičnoj završnici dostojnog finala, pobedu odnela ekipa Užica rezultatom 20:21!Ekipa Užica predvodjena sjanim Markom Ilićem koji je tokom celog turnira doprineo da se njegova ekipa nadje u finalu, proglašen je za MVP turnira Open 3×3 NBGD BLOK 70!

Final standings:

1. 3x3_uzice
2. krupanj3x3
3. 3x3aksekulic
4. Lataqueria

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn