Istorijski dan za ekipu sa Novog Beograda: Prva pobeda IMT-a u Superligi

Fudbaler IMT-a sa Novog Beograda upisali su prva tri boda u Superligi Srbije pobedom 4:3 (1:2) na gostovanju kod ekipe Novog Pazara.

Istorijski dan za ekipu sa Novog Beograda. Prva tri boda u najvišem rangu srpskog fudbala i to izboreni preokretom u sudijskoj nadoknadi. Domaćini su poveli golom Adetundžija Adešine u trećem minutu. Izjednačenje je došlo već u devetom minutu golom Miloša Lukovića. Mitar Egelaš se u 34. minutu pobeinuo da Pazarci na odmor odu sa golom prednosti. Sam finiš utakmice bio je pravi spektakl za neutralne ljubitelje fudbala. Luković je u 81. minutu drugim golom vratio egal na semafor. U 85. minutu Uroš Lazić postavlja 3:2 za Novi Pazar.

Novi superligaš se nije predao do samog sudijskog zvižduka i kao nagrada su stigla dva pogotka za preokret i tri boda. Prvo Glišić u drugom minutu sudijske nadoknade, pa Viktor Živojinović dva minuta kasnije za 4:3, pridodavši pogodak uz dve asistencije na meču.

IMT je posle poraza od Spartaka u prvom kolu upisao remi sa Voždovcem i sada pobedu protiv Novog Pazara. Nalaze se na sredini tabele posle tri kola.

Pazarci su u drugačijem toku, posle inicijalnog trijumfa nad Radničim 1923 su poraženi od Javora i IMT-a.

U narednom kolu IMT igra protiv Čukaričkog, dok Novi Pazar gostuje kod Radnika u Surdulici.

Treće kolo Superlige Srbije:

Petak:

Mladost Lučani – Crvena zvezda 1:4

Subota:

Voždovac – Radnik Surdulica 1:1

TSC – Radnički 1923 1:0

Čukarički – Javor 2:2

Nedelja:

Napredak – Vojvodina 0:0

Partizan – Radnički Niš 2:1

Spartak – Železničar 3:0

Ponedeljak:

Novi Pazar – IMT 3:4

Tagovi

Pročitajte još: