Italijan na golu Novog Beograda

U Novom Beogradu šest odlazaka i šest dolazaka. Tabor srpskog šampiona su napustili: Žoao Pedro (Partizan), Radoslav Filipović (Oradea), Dušan Mandić (Ferencvaroš), Strahinja Rašović (Vašaš), Viktor Rašović (Nojsi la Sek) dok je na transfer listi i Nikola Jakšić.

Što se tiče Nikole Jakšića, direktor Slobodan Soro je kratko rekao:

„Ništa se nije promenilo.“

Znači ako neko hoće Jakšića mora da plati 150.000 evra a u suprotnom…

Od ranije je poznato da su stigli iz Radničkog: Miloš Ćuk, Nikola Lukić, Lazar Dobožanov i Marko Radulović, iz Olimpijakosa Filip Filipović. To nije sve. Soro kaže:

„Stigao je golman Frančesko Mikelis iz kluba Distreti Ekolodžiki Roma. Rođen je 1999. verujemo da će biti pojačanje“ rekao je direktor Slobodan Soro koji je za 21. avgust najavio skup svih igrača.
Mikelis je bio član juniorske reprezentacije Italije a u nekim utakmicama je branio boje seniorskog sastava. Od njega se mnogo očekuje.

Partizan je ostao bez centra Paparića, novog igrača Primorja. Na njegovom mestu igraće ruski sidraš Zamir Mirzijev, po ocenama jedan od najboljih ruskih vaterpolista na dva metra. Stiže iz Sinteza. Po svemu trebalo bi da bude veliko pojačanje.

„Tu je golman Žoao Pedro koji je bio u Novom Beogradu. Doći će i talentovani igrač sa Malte levoruki Džajden Kutajar. Za nas je jako važno što je ugovor potpisao mladi Gladović koji je pokazao ogroman potencijal. Još ne znamo šta će da odluči Lovre Miloš“ rekao je direktor Nikola Kuljača.

Tagovi

Pročitajte još:

antalya bayan escort
Free Porn
Free Porn