Izmena režima rada linija javnog prevoza na Novom Beogradu zbog radova

Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju u Ulici antifašističke borbe, na delu od Bulevara Milutina Milankovića do pozicije preko puta kolskog ulaza u OTC u Beogradu (Novi Beograd) od 17. februara od 8 časova do 24. februara doći će do promena u radu linija javnog prevoza, najavljeno je iz Sekretarijata za javni prevoz.
Radovi se izvode na kolovozu (desna kolovozna traka) Ulice antifašističke borbe, na delu od zone raskrsnice sa Bulevarom Milutina Milankovića do pozicije preko puta kolskog ulaza u OTC, gledano u smeru ka Ulici Jurija Gagarina. Tokom izvođenja radova, ova deonica će biti potpuno zatvorena za saobraćaj, pri čemu će doći do promene u radu linija javnog prevoza.
Vozila sa linije 60 i 60L će u smeru ka Toplani saobraćati sledećim ulicama: Savski nasip, Jurija Gagarina, polukružno u zoni raskrsnice sa Bulevarom Milutina Milankovića, Jurija Gagarina, Antifašističke borbe i dalje redovnom trasom.
Vozila sa linije 94 će u smeru ka Resniku saobraćati sledećim ulicama: Bulevar Milutina Milankovića, Bulevar Crvene Armije, Marka Hristića, Jurija Gagarina i dalje redovnom trasom.
Vozila sa linije 95 i E1 će u smeru ka Bloku 45 saobraćati sledećim ulicama: Bulevar Milutina Milankovića, Bulevar Crvene Armije, Marka Hristića, Jurija Gagarina i dalje redovnom trasom.
Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta javnog linijskog prevoza putnika, navodi se u saopštenju.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn