Još jedan veliki posao Novobeograđana: Vukić napustio „traktoriste“, seli se u Emirate

Klub već napustio Miloš Luković

Fudbaleri IMT-a poraženi su od Partizana na gostujućem terenu rezultatom 5:2 u okviu 21. kola Superlige Srbije, a samo dan nakon pomenute utakmice klub je napustio važan igrač.

Naime, opremu „traktorista“ razdužio je Nikola Vukić, koji je potpisao trogodišnji ugovor sa Al Džazirom iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Iznos transfera nije preciziran, ali se spekuliše da je u pitanju još jedan milionski posao. Podsećanja radi, prvi strelac kluba Miloš Luković nedavno je napustio ekipu i preselio se u redove francuskog Strazbura, u transferu vrednom pet miliona evra.

IMT se Vukiću zahvalio na svemu što je uradio za pomenuti klub, te mu poželeo puno sreće u nastavku karijere.

-Novi milionski transfer našeg kluba! Sa ponosom vas obaveštavamo da je FK IMT postao lider u stvaranju vrhunskih igrača na ovim prostorima. Naša posvećenost razvoju talenata u fudbalskoj akademiji rezultirala je još jednim izvanrednim transferom. Nikola Vukić, jedan od naših sjajnih igrača, sada će svoj kvalitet demonstrirati u redovima Al Jazira FC. Želimo Nikoli sve najbolje u novoj fazi karijere, gde će biti ambasador našeg kluba.

Potpisao je ugovor do 2027. – stoji na zvaničnoj Instagram stranici IMT-a.

Tokom aktuelne sezone Vukić je dres IMT-a nosio na 20 mečeva, a uspeo je i da se dvaput upiše u strelce.

Tagovi

Pročitajte još:

antalya bayan escort
Free Porn
Free Porn