LŠ: Poznati učesnici F8, Novi Beograd siguran učesnik

Ništa ne može da promeni spisak učesnika F8 Lige šampiona koji će biti održan krajem maja i početkom juna na otvorenom bazenu SC 11.april. Iz grupe A to pravo su stekli: Barseloneta, Pro Reko, Olimpijakos i Vuljagmeni. Iz grupe B: Breša, Novi Beograd, Ferencvaroš i Jug.

Poslednje kolo ipak neće biti formalnost. U obe grupe po jedan meč može da utiče na konačan plasman i raspored četvrtfinala prvog dana takmičenja u Beogradu.

U grupi A Barseloneta na prvom i Vuljagmeni na četvrtom mestu ne mogu da promene svoju poziciju. Duel u Đenovi će biti interesantan. Pro Reko sa 33 boda dočekuje Olimpijakos koji ima dva boda manje. Pobeda i remi donose domaćinu drugo mesto a trijumf grčkog tima bi značio da je Olimpijakos drugi.

U grupi B dilema je jedino na vrhu. Breša ima dva boda više od Novog Beograda. Rival italijanskom sastavu će biti Jug koji ne može ni gore ni dole od četvrtog mesta. Ali ako bi Dubrovčani iznenadili i pobedili, tada bi Novi Beograd, kao apsolutni favorit protiv Špandaua mogao i do prvog mesta.

U oba slučaja čini se da su domaćini favoriti da bi sadašnji plasman ostao na snazi i posle 14.kola. Ako tako bude Barseloneta bi igrala sa Jugom, Pro Reko sa Ferencvarošem, Olimpijakos sa Novim Beogradom i Vuljagmeni sa Brešom.

Grupa A: Barseloneta 36, Pro Reko 33, Olimpijakos 31, Vuljagmeni 17, Jadran 14, Radnički 12, Dinamo 6, Hanover 3.

Grupa B: Breša 31, Novi Beograd 29, Ferencvaroš 25, Jug 16, Marsej i Sabadelj 13, Špandau 11, OSC 10.

Parovi poslednjeg – 24. maj: Pro Reko – Olimpijakos, Vuljagmeni – Radnički, Barseloneta – Dinamo, Jadran – Hanover, Novi Beograd – Špandau, Breša – Jug, Ferencvaroš – Sabadelj, OSC – Marsej. Sve utakmice možete da pratite na kanalima Sport Kluba, kao i finalni turnir koji sledi.

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn