NAJBOLJI SVETSKI VATERPOLISTA POSTAJE SRBIN: Grk u redovima Novog Beograda dobio srpski pasoš

Grčki vaterpolista Angelos Vlahopulos u timu Novog Beograda dobiće srpsko državljanstvo.

Uprava kluba se odlučila na taj potez zbog ograničenog broja stranaca u domaćem i regionalnom takmičenju na tri imena. U sastavu Novom Beograda su još jedan Grk Skumpapis, Španac Granados i Italijan De Mikelis. Crnogorski igrači Perković i Ćetković ne tretiraju se kao stranci.

„Podneli smo zahtev i očekujemo da to bude brzo pozitivno rešeno. Vlahopulos će biti registrovan ali neće biti licenciran dok ne dobije srpski pasoš i tada će imati pravo da igra kao domaći igrač““, rekao je direktor kluba Slobodan Soro.

Vlahopulos je jedan od nosilaca tima koji je prošle sezone igrao finale vaterpolo Lige šampiona. Sa Grčkom je ovog leta dogurao do svetskog srebra.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn