Novi Beograd najkvalitetnija vaterpolo priča u Srbiji

Šefik: Cilj je najviši nivo. – Mandić: Drago mi je što se vraćam u Beograd

Došao sam na poziv Aleksandra Šapića, klub ima velike ambicije, to pokazuju igrački kadar, stručni štab, pojačanja, rekao je novi član Uprave Vaterpolo kluba Novi Beograd Denis Šefik.

„Želimo da nametnemo visok nivo koji će, nadam se, svi klubovi pratiti. I veliku korist, siguran sam imaće i reprezentacija Srbije. Želja nam je da klub dignemo na visine na kojima do sada nije bio“, izjavio je Šefik na konferenciji za medije.

Novi sportski menadžer Slobodan Soro, koji je pre tri nedelje završaio karijeru, posle 26 sezona kao profesionalac istakao je da je Novi Beograd najkvalitetnija vaterpolo priča u Srbiji i šire.

„Ovo je klub sa visokim ambicijama i timom za velika dela. Oduševljen sam ljudima sa kojima ću sarađivati. Naredne dve godine bićemo domaćini Fajnal-ejta Lige šampiona i verujem da ćemo ostvariti visoke ambicije, da Novi Beograd dovedemo na krov Evrope“, rekao je Soro.

Trener Vladimir Vujasinović istakao je da je sve ovo dokaz da se nismo šalili i da hoćemo da napravimo izuzetan klub, ne samo u našim granicama, nego i na svetskom nivou.

„Iza nas je mnogo posla, još predstoji dosta, ali mislim da smo blizu našeg sna. Još nismo kompletirali sastav, ali blizu smo. Ambicije su nam izuzetne i sa ovako jakim ljudima oko mene sve će da bude lakše“, istakao je Vujasinović.

Najveće pojačanje Dušan Mandić, koji je juče napunio 27 godina, istakao je da je srećan što je deo nove lepe priče.

„Kao što ste videli bazen mi je prijao. Drago mi je što se vraćam u Beograd. Ovo je veoma dobro za vaterpolo i srpski sport i srećan sam što ćemo dodatno popularizovati naš lepi sport“, istakao je Mandić, koji je nadavno baš na bazenu „11 april“ osvojio Ligu šampiona sa Pro Rekom i bio MVP.

Izvor: Politika

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn