Novi Beograd savladao Radnički, sledi majstorica!

Vaterpolisti Novog Beograda uspeli su posle zaista sjajnog meča da pobede Radnički sa 14:11, izjednačili su rezultat u finalnoj seriji, pa će pitanje šampiona biti rešeno u majstorici koja se 2. juna igra u Kragujevcu.

Golove za Novi Beograd, postigli su: Nika Šušiašvili četiri, Draško Gogov tri, Marko Avramović dva, Nikola Radulović, Aleksandar Radanović, Miloš Ćuk, Vasilije Martinović i Filip Gardašević po jedan. Golove za Radnički, postigli su: Nikola Lukić tri, Aleksa Ukropina dva, Nebojša Toholj, Nemanja Stanojević, Miloš Miličić, Filip Janković, Marko Radulović i Nikita Krug po jedan.

Prva deonica je donela atomski vaterpolo. Stepen agresivnosti u odbrani je bio na visokom nivou, ali su igrači oba tima bili izuzetno raspoloženi kada je napad u pitanju. Novi Beograd je vodio, Radnički stizao, a na kraju ovog perioda igre na semaforu je pisalo 4:4.

Nika Šušiašvili mladi reprezentativac Gruzije postigao je tri, a Nikola Radulović jedan gol za Novi Beograd. Sa druge strane, strelci su bili Aleksa Ukropina, Nebojša Toholj, Nemanja Stanojević i Miloš Miličić.

Velika borba, sa mnogo golova, nastavljena je i u drugom kvartalu, Radnički je uspeo da povede sa 6:5, ali je na kraju prvog poluvremena, prednost bila na strani Novog Beograda – 8:7.

Strelci za Novi Beograd bili su Draško Gogov, Aleksandar Radanović, Miloš Ćuk i Marko Avramović. Golove za Radnički, postigli su Nikola Lukić (dva) i Filip Janković.

Novi Beograd je tokom treće deonice vodio sa 11:8 i 12:9, ali je na kraju, uoči poslednjeg kvartala imao samo gol viška – 12:11. Veliku prednost Novom Beogradu, doneli su Draško Gogov (dva), Marko Avramović i Filip Gardašević, a Radnički su u meč vratili Marko Radulović, Nikita Krug, Aleksa Ukropina i Nikola Lukić.

Novi Beograd je sjajno otvorio završnu deonicu. Odbrana je bila na izuzetno visokom nivou, sjajno je branio Rističević, golove su postigli Nika Šušiašvili i Vasilije Martinović, pa je na tri minuta pre kraja, ekipa iz glavnog grada Srbije imala prednost od 14:11.

Radnički je nastojao da se vrati u meč, ali je Dimitrije Rističević briljirao na golu, pa je Novi Beograd stigao do majstorice koja je na programu 2. juna u Kragujevcu.

Izvor: sport klub

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn