Pobeda u ligi šampiona: Vaterpolisti Novog Beograda trijumfovali u Budimpešti

VATERPOLISTI Novog Beograda pobedili su kao gosti u Budimpešti ekipu OSC (11:9) u pretposlednjem kolu Lige šampiona.

Tim iz glavnog grada Srbije taj način obezbedio drugo mesto u B grupi pred Fajnal-ejt koji se treći put uzastopno održava u Beogradu od 31. maja do 3. juna.

Prošlogodišnji finalisti najelitnijeg takmičenja imaju šansu i da osvoje prvo mesto, ali za takav epilog neophodno je da Novi Beograd u poslednjem kolu savlada Špandau, a da Breša izgubi od dubrovačkog Juga.

Iako je ekipa trenera Živka Gocića u Budimpešti bila oslabljena neigranjem Nikole Jakšića, Novi Beograd je uspeo da zabeleži devetu pobedu u Ligi šampiona ove sezone.

Najzaslužniji za veoma važan trijumf bili su Strahinja Rašović i Angelos Vlahopulos sa po tri gola, dok se u redovima domaćih istakao Varga Salamon sa tri pogotka.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn