POČELA PRIPREMA TERENA ZA IZGRADNJU BUDUĆIH SAOBRAĆAJNICA NA NOVOM BEOGRADU

U toku je uklanjanje starih hala i pogona, pre svega kod auto-servisa „Rade Končar” gde je u planu gradnja buduće veze između Ulice Vladimira Popovića i bulevara Mihajla Pupina i Nikole Tesle.

Dugo planirana izgradnja nove mreže saobraćajnica koje će povezati Ulicu Vladimira Popovića sa jedne strane i bulevara Nikole Tesle i Mihajla Pupina sa druge korak je bliža ostvarenju. Na prostoru na kome je planirana gradnja novih kolovoznih traka u toku je rušenje starih objekata, pre svega kod auto-servisa „Rade Končar”. I juče je na ovom prostoru ekipa „Politike” zatekla radnike koji su uklanjali pojedine objekte i tovarili šut. Predstoji još dosta posla u vezi sa uklanjanjem jer pojedine hale se i dalje nalaze na trasi budućih saobraćajnica. Sa nekih je već skinut krov, druge tek čekaju uklanjanje.

Ovo nije prva faza rušenja objekata na trasi budućih saobraćajnica u ovom delu grada. Pojedini objekti uklanjani su i ranije, kao što je bilo u jesen 2021, kada su sklonjeni bifei, frizerske i druge radnje… Kako su tada istakli za naš list u gradu, to su bili pripremni radovi, formiranje parcela za posao koji predstoji, a to je upravo gradnja nove mreže planiranih saobraćajnica.

 

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn
Free Porn