Počinje prijavljivanje za besplatnu porodičnu karticu za bazen „11. april“

Opština Novi Beograd i ove godine je pripremila posebnu propusnicu za novobeogradske porodice sa kojom će tokom celog leta imati besplatan ulaz na otvoreni bazen SC „11. april“. Prijavljivanje je počelo 15. juna radnim danima od 8 do 20 časova u Servisnom centru opštine Novi Beograd.

Posle prekida naših redovnih programa zbog pandemije korona virusa nastavljamo tamo gde smo stali. Kako se situacija smiruje, opština Novi Beograd kreće sa svim njenim besplatnim programima, po kojima je već dugi niz godina bila prepoznatljiva, i nadamo se da nas korona više nikada neće dovesti u situaciju da ih prekinemo.

Pozivamo sve novobeogradske porodice da i ove godine iskoriste benefit toga što žive na našoj opštini, da se prijave za porodičnu karticu i besplatno koriste otvoreni bazen SC „11. april“ tokom celog leta. Takođe, roditelji mogu prijaviti decu i za besplatnu školu plivanja.

Projekat besplatne porodične kartice za bazen, kao i mnoge druge pre njega, opština Novi Beograd sprovela je prva ne samo u Beogradu, već i u državi. Nadamo se da će ova dobro poznata praksa zaživeti i u drugim gradovima u Srbiji na radost svih naših građana. 

Tagovi

Pročitajte još:

antalya bayan escort
Free Porn
Free Porn