Predsednik GO NOVI BEOGRAD čestitao rođendan Predškolskoj ustanovi 11. april

Predsednik opštine Novi Beograd Bojan Bovan, istakao je danas da su deca i njihova budućnost u fokusu rada Gradske opštine, te da Predškolska ustanova 11. april i ubuduće može da računa na podršku za sve svoje aktivnosti.

Predsednik je danas u vrtiću „Srna“ u Omladinskih brigara 136, zavanično čestitao rođendan Predškolskoj ustanovi i prisustvovao jednoj od manifestacija posvećenoj obeležavanju rođendana PU „11. april“, koja je danas priređena za rukovodstvo i stručne službe te ustanove.

 

-Predškolska ustanova „11. april“, vaspitači i svi zaposleni, ulažu ogroman napor da mališani u novobeogradskim vrtićima budu bezbedni, da razvijaju svoje talente i maštu, urade prve likovne radove, nauče prva slova i pesmice i zbog toga im svi dugujemo veliku zahvalnost – rekao je predsednik.

Bovan je dodao da je svaki nastup mališana na nekoj od manifestacija praznik ne samo za njihove roditelje, nego i za sve posetioce tih manifestacija, te da je tako bilo i prilikom proslave Dana opštine na kojoj su nastupala i deca iz novobeogradskih vrtića.

– Zahvaljujem se zaposlenima i deci što su uveličali deo programa koji je opština organizovala povodom Dana opštine 11. aprila – rekao je Bovan.

Direktorka Ustanove Jelena Dubljević je istakla da tokom ovog meseca zaposleni i deca rođendansku proslavu obeležavaju nizom aktivnosti. Tokom „Aprilskih dana“, ta ustanova između ostalog, organizuje „Bazar knjiga za decu“, „

Tagovi

Pročitajte još:

antalya bayan escort
Free Porn
Free Porn