STEAUA MORA PASTI: Vaterpolisti Novog Beograda sutra u Ligi šampiona startuju protiv rumunskog prvaka

KREĆE i Liga šampiona za vaterpoliste. Naš prvak Novi Beograd treću godinu za redom napada evropski tron. Dosada je dva puta bio vicešampion i prirodno je da puleni Živka Gocića žele da postanu prvaci. Filip Filipović i drugovi sutra (19.45) u prvom kolu grupe A na svom bazenu dočekuju Steauu.

– Ciljevi su jasni i shodno tome mislim da ishod duela sa Steauom ne bi trebalo da se dovodi u pitanje. Ono što je za nas bitnije u ovom trenutku je trenažni proces u kom se nalazimo. Nema sumnje da će na otvaranju sezone u Ligi šampioni svi igrači dati maksimum i videćemo koliko će to biti dovoljno da odgovorimo na sve zahteve trenera Gocića. Ono što nam ostaje je da nastavimo vredno da radimo ka zarctanom cilju – istakao je na presu kapiten šampiona Srbije Filip Filipović.

Ove godine je promenjen format. Ekipe su podeljene u četiri grupe, a Novobeograđanima u grupi A su još rivali Breša i Sabadelj. Prva faza se završava 6. decembra. Po dve najbolje ekipe iz svake grupe formiraće dve četvrtfinalne grupe, u kojima će se mečevi igrati od 8.marta do 15. maja. Fajnal-for je od 6. do 8. juna. Naš šampion je protekle nedelje trenirao u Splitu sa Jadranom.

– Trenutna forma je daleko od onoga čemu mi težimo, ali to nikako ne umanjuje našu obavezu da pobedimo Steauu. I pored činjenice da se nalazimo u ozbiljnom trenažnom procesu, ukoliko budemo pružili naš maksimum uveren sam da ćemo slaviti – naglasio je trener Živko Gocić.

Drugi predstavnik Srbije je Crvena zvezda, koja je u grupi C sa Ferencvarošem, splitskim i hercegnovskim Jadranom.

S. K.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn