Takmičenje u tekvondu na Novom Beogradu

Takmičenje u tekvondu, u okviru manifestacije „Trofej Beograda 2023”, u organizaciji Beogradske tekvondo asocijacije i Sekretarijata za sport i omladinu biće održano u subotu, 4. novembra, u Hali sportova „Ranko Žeravica” u Novom Beogradu, saopšteno je iz ovog sekretarijata.

 

Registracija takmičara vršiće se u četvrtak, 2. novembra, dok će takmičenje pod sloganom „Borbe i forme” za kadete i juniore početi svečanim otvaranjem u subotu, 4. novembra u 9 časova.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn