U Užicu nezadovoljni suđenjem na Novom Beogradu, Sloboda tvrdi: „Poništena nam tri gola za 45 minuta, bar jedan bio regularan“

Tim iz grada sa Đetinje izgubio je danas u Novom Beogradu od Radničkog minimalnim rezultatom.

Bližimo se dramatičnoj završnici u Prvoj ligi Srbije, gde bi bukvalno čak i gol razlika mogla da presudi oko toga da li će neki tim završiti u plej-ofu ili plej-autu, zbog čega se svaka odluka prati sa velikom pažnjom.

Stoga ne čudi nezadovoljstvo iz Užica posle današnjeg meča u Novom Beogradu protiv Radničkog, koji je domaći tim dobio rezultatom 1:0 protiv Slobode.

U Slobodi smatraju da su oštećeni, zbog tri poništena gola u prvom poluvremenu, a za barem jedan tvrde da nije postojao valjan razlog da se to desi.

– GFK Sloboda se 28 kola, koliko je odigrano u PLS nije žalila na suđenje, čak ni kada smo imali elemenata na to,ali ono na šta ne možemo da ostanemo imuni, i imamo dužnost prema celoj fudbalskoj Srbiji, jeste da javno kažemo da su našem klubu danas kod rezultata 0:0 u prvom poluvremenu poništena čak tri gola za 45 minuta. Čvrsto stojimo iza toga da je bar jedan od njih bio regularan, a zašto delioci pravde nisu dozvolili da Rosoneri povedu je pitanje za neke druge – napisali su u objavi.

Sloboda je polse današnje utakmice na devetom mestu, prvom koje vodi u plej-aut sa 36 bodova, a ispred njih sa bodom više je upravo Radnički iz Novog Beograda.

 

(Telegraf.rs)

 

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn