Veliki derbi na 11. aprilu! VK Novi Beograd dočekuje Crvenu Zvezdu!

Novi Beograd je u sredu pretrpeo prvi ovosezonski poraz u prvenstvu i time prepustio vodeću poziciju Radničkom, ali do kraja ligaškog dela je preostalo još nekoliko utakmica koje mogu promeniti plasman na tabeli Super lige.
Već u subotu se igra novi derbi, između Novog Beograda i Crvene Zvezde, utakmica koja će rešiti dva pitanja. Dve ekipe su izjednačena po broju bodova (28), dva manje od Radničkog, i pobednik ove utakmice ostaće u trci za prvo mesto sa Kragujevčanima. Sa druge strane, bez obzira da li će jedna od ove dve ekipe uspeti da prestigne Radnički do kraja ili ne, ovo je direktan duel za prednost domaćeg terena u polufinalu play-off. Posle ove utakmice, ako ne bude drugih iznenađenja, u 16. kolu Zvezda dočekuje Radnički i tada će verovatno biti mnogo jasnija slika u pogledu plasmana pred play-off.

Izvor: VK Novi Beograd facebook

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn