Grad utvrđuje stanje kanalizacije na Novom Beogradu

toku je tender za snimanje postojećeg stanja i izradu hidrauličke analize kanalizacionog sistema na levoj obali Save, koji je raspisalo JKP Beogradski vodovod i kanalizacija.

Predmet nabavke su naučne i tehničke inženjerske usluge. Kako je navedeno u projektnom zadatku, radi utvrđivanja postojećeg stanja kanalizacije na teritoriji Novog Beograda i poboljšanja funkcionisanja i otklanjanja nedostataka, potrebno je izvršiti matematičko modeliranje ovog sliva sa verifikacijom modela uz pomoć izmerenih podataka o proticajima i padavinama na slivu.

– Izvršilac će koristiti softver za matematičko modeliranje kanalizacionih sistema od minimum 10.000 cevi koji je dostupan stručnim službama naručioca – piše u tenderskoj dokumentaciji.

Rok za podnošenje ponuda je 4. februar, a detalje tendera pogledajte OVDE.

Izvor: ekapija

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn